Life Cycle Stories

A trip about People, Passion and Food

"Waar word ik gelukkig van?" 
Dat is de vraag die ik mezelf stelde, die me bezig hield.
"Wat drijft me?"
Drie hoofdzaken kwamen steeds weer terug: Sport, Reizen en Voeding. 

Deze drie wil ik bij elkaar brengen. Zo is mijn idee van de Life Cycle Stories geboren. 

Sport, dus op de fiets: van Noorwegen naar Sicilië. Mensen ontmoeten, landen en culturen leren kennen. En dat alles langs de lijn van eten en drinken. Voeding, met enige nadruk op gezonde, duurzame ontwikkelingen in de voeding. Want - open deur - er is heel veel gaande!

Ik verheug me enorm op deze reis. Heb het voornemen er zes maanden over te doen, maar alles kan anders worden.

Mensen meemaken in hun eigen omgeving, met ze praten over hun leven, hun eten en drinken, inkopen doen en koken, samen eten of alleen, hun passie voor eten delen, wat ze lekker vinden, hoe men leeft en hoe men zou willen leven.

Er zal heel veel te ontdekken zijn; heel veel dingen waar ik nog nooit van heb gehoord, die ik nooit heb meegemaakt en die ik mee ga nemen als ervaring, als herinnering. Maar niet alleen dat, ook in de wijze waarop ik straks bezig zal zijn met koken, samenstellen en het bedenken van lekkere dingen en nieuwe combinaties.

Life Cycle Stories is de drager, de naam waaronder ik dit voortdurend wil delen met mensen die betrokken zijn, die mij volgen, die ook een passie hebben voor zaken als Vitaliteit, Sport, Kwaliteit van Leven, Mensen en Culturen.

De "landkaart" die ik in zes maanden opbouw en samenstel kun je volgen op www.lifecyclestories.com

Vind je het leuk en boeiend? Deel het vooral!!

Anne Pekelharing 

lifecyclestories@gmail.com